Gogido is de nieuwe taxivergelijkingssite voor heel Nederland. Waar je ook bent en naartoe wilt, Gogido is de eerste plek waar je de beste taxideal vindt. Lean en compact opgezet, maar met grote ambities, beetje brutaal. Dat was ook het uitgangspunt voor de huisstijl: geen typisch taxigeel met zwart, maar opvallende trendy kleuren die het merk een eigen gezicht geven.

Voor Gogido zijn we gestart vanuit een merkontwerp, dat uiteenzet waar de taxivergelijker voor staat en waar het voor gaat. Maar vooral: waarom. Een taxi boeken is nog niet zo eenvoudig, maar kan dat wel worden. Gogido stapt in dit gat en maakt met een simpele prijsvergelijker de persoonlijkvervoerwereld transparanter. Met meer gemak en zekerheid voor de reiziger en de chauffeurs stemmen zij vraag en aanbod beter op elkaar af.

Persoonlijkheid is belangrijk voor een merk als Gogido. Je hebt namelijk altijd met mensen te maken, zowel de chauffeurs als de reizigers. En vertrouwen krijg je alleen als je betrouwbaar bent en doet wat je belooft. Dat uit zich in een casual zakelijk logo met een opvallende i, dat symbool staat voor de chauffeur met stropdas en de netheid waarmee hij (of zij) reizigers bedient.

Gogido schetsproces

Gogido schetsproces

GoGido logo

Definitieve logo

Gogido icoon donker

Gogido icoon donker

Gogido icoon

Gogido icoon licht

 

Gogido kleurpalet

Gogido kleurpalet

Het logo is verder uitgewerkt in een huisstijl met trendy constrasterende kleuren, icons, lettertype en foto’s. Kijk voor het complete beeld op gogido.com.

Prev Project
Next Project